Massages

Een massage is een heerlijke manier om tot rust te komen. Spieren ontspannen, de hormoonspiegel normaliseert, de bloedsomloop krijgt een impuls en de stofwisseling wordt bevorderd. Massage maakt je ook meer bewust van wat er zich in je lichaam en geest afspeelt, waardoor je beter in contact komt met jezelf. Door de verschillende technieken die we bij Oilistic gebruiken, zal opgehoopte spanning wegvloeien en zul je weer meer ruimte en energie ervaren. Wij gaan altijd uit van jouw wensen. Daarom bieden we diverse massages en behandelingen.

Ontspanningsmassages

Massage The Glow bij Oilistic Massage Studio Haarlem

The Glow

Onze ultieme ontspanningsmassage! We masseren je hele lichaam met lange strijkingen, zachte knedingen en veel aandacht voor voeten en hoofd. We gebruiken fijne geurende oliën en warme stenen om je nog meer te laten ontspannen. Ze zeggen wel eens dat een uur massage staat voor 4 uur slaap. Ook superfijn voor je brein. Enjoy!

Deep Tissue massages

Massage The Fix bij Oilistic Massage Studio Haarlem

The Fix

Onze Fix massage staat bekend om zijn helende werking bij klachten. Heb je hardnekkige klachten door bijvoorbeeld een zittend beroep, of een oude blessure die je belemmert goed te bewegen? Met onze diepe massagetechnieken zoals Deep Tissue en Bindweefselmassage helpen we je je klachten te verminderen en weer vrij te kunnen bewegen. De massage is stevig en soms zal je een ‘zoete pijn’ ervaren.
Massage The Back/Neck/Shoulder bij Oilistic Massage Studio Haarlem

The Back/Neck/Shoulder

Tijdens deze massage focussen we op de rug, nek en schouders voor een snelle ontspanning van dat gebied. We werken wat dieper op het weefsel in met onze Deep Tissue technieken en Bindweefselmassage. Deze massage is vooral aan te raden als je een zittend beroep hebt. De ultieme ‘Quick Fix’ van Oilistic!

Zwangerschapsmassages

Massage Post partum bij Oilistic Massage Studio Haarlem

Post partum Massage

Een bevalling is héél hard werken en je lichaam heeft tijd nodig om te herstellen. Onze Post Partum massage helpt je op weg om je lijf weer even helemaal te voelen en te ontspannen. Deze massage kun je al snel na je bevalling boeken en is geschikt voor jou zolang je voelt dat je aan het herstellen bent. We hebben extra aandacht voor het gebied rondom het bekken dat veel te verduren heeft gehad, maar ook voor totale ontspanning.
Massage The Mom To Be bij Oilistic Massage Studio Haarlem

The Mom-To-Be

Onze Mom-to-Be massage is speciaal ontwikkeld en afgestemd op je veranderende zwangere lichaam, maar ook op de veranderende hormoonhuishouding en de invloed daarvan op het fysieke en mentale welzijn. We stemmen onze technieken af op jouw behoeftes en klachten. En vooral belangrijk, we weten wat wel en niet mag tijdens de massage. Onze masseurs hebben een speciale opleiding genoten om je veilig te kunnen masseren. We hebben een fijne tafel met buik- en borstuitsparing zodat je comfortabel kunt liggen. We adviseren je pas na het eerste trimester een Mom-to-Be te boeken.
Massage Overtijd bij Oilistic Massage Studio Haarlem

Overtijd Massage

Ben je overtijd (40+ weken zwanger)? Dan helpt deze massage gecombineerd met een voetreflex behandeling je voor te bereiden op je bevalling.

Sportmassages

Massage The Stretch bij Oilistic Massage Studio Haarlem

The Stretch

Tijdens deze massage combineren we onze klassieke sportmassage technieken met wat diepere massagetechnieken om jou te helpen bij het onderhouden van je lichaam bij het sporten. Ook kunnen we je helpen bij blessures of het verbeteren van je sportprestaties. Onderhoud van je lichaam is een must als je veel sport. Onze masseurs zijn aangesloten bij het Nederlands Genootschap Sportmassage en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van massage en sport.

Massage Specials

The Float

Onze Float massage is een massage op een warmwater kussen waarbij je op je rug ligt. Door de warmte in te laten werken op rug, nek, schouders en heupen helpt het je snel te ontspannen. Met veel olie masseren we je rug, nek en schouders door onder je door te gaan. De zwaartekracht doet zijn werk. Het water maakt dat je het gevoel hebt te drijven. Zeer ontspannend!
Massage The Roots bij Oilistic Massage Studio Haarlem

The Roots

Tijdens deze zeer ontspannende massage lig je op je rug en masseren wij uitgebreid je voeten, handen en hoofd. Samen met de geurende oliën en fijne muziek kom je even helemaal tot rust.
Massage The Signature bij Oilistic Massage Studio Haarlem

The Signature

The best of everything! Alle technieken verweven in één massage. We combineren klassieke ontspanningsmassage met lomi lomi, deep tissue, triggerpoints en stretches. En natuurlijk afgestemd op jouw specifieke klachten/wensen.
Massage The Treatment bij Oilistic Massage Studio Haarlem

The Treatment

The Treatment is een full body ontspanningsmassage. We starten met een voetenbadje en een uitgebreide voetmassage. Daarna wordt je 75 minuten lang gemasseerd op onze zachte massagetafel. We gebruiken fijne natuurlijke oliën met geurende essentiële oliën daarin vermengd. Een echte Treatment in ons drukke leven!
Massage The Hotstone bij Oilistic Massage Studio Haarlem

The Hotstone

Een echte massage voor de winter! We masseren met heerlijke warme stenen die warmte afgeven op de huid en spieren. Daarbij leggen we de stenen op het lichaam tijdens de massage voor een nog diepere werking van de warmte. Een weldaad voor je lichaam.

Oilistic Massage Studio Haarlem

Voetreflex massage

Heb je stress, pijnklachten of zit je niet lekker in je vel? Voetreflex massage kan je helpen door het stimuleren van de reflexen in de voeten om zo in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. De masseur kan op deze manier helpen je klachten te verminderen. De massage is zeer ontspannend!

Bindweefselmassages

Massage Bindweefselmassage Face bij Oilistic Massage Studio Haarlem

Bindweefselmassage Face

Bindweefselmassage van het gezicht helpt je huid gezond te houden door het bindweefsel soepel te maken en zo deze goed te doorbloeden. Hierdoor wordt je huid voller, gladder en ontstaan er minder snel rimpeltjes. Ook krijg je die mooie Glow! Dé behandeling om regelmatig te herhalen als je de dertig bent gepasseerd.
Massage Bindweefselmassage Anti Cellulite bij Oilistic Massage Studio Haarlem

Bindweefselmassage Anti-Cellulite

Dé massage tegen Cellulite! Met onze bindweefselmassage technieken, zowel manueel als met rollers en cups, helpen we het Bindweefsel van de probleemzones los te maken en zo de doorbloeding en de stofwisseling in het gebied te verbeteren. Je huidconditie verbetert zichtbaar en krijgt een gladder uiterlijk.

Massage The Skinlift bij Oilistic Massage Studio Haarlem

The Skinlift Massage

Geen Botox en fillers nodig! The Skinlift is een intensieve massage van de spieren in het gezicht, hals en decolleté. De spieren rondom de mond zijn hierbij extra belangrijk. Met deze massage verminderen je ‘puffy eyes’, evt marionetlijnen en de kaaklijn wordt scherper. Bovendien verbetert de doorbloeding van je huid, neemt het volume toe en krijg je die shiny Glow! We kennen de spieren van je gezicht, nek en hals als geen ander en kunnen zien welke spieren ontspanning nodig hebben en welke juist meer training. Na de behandeling geven we je advies over hoe de spieren in je gezicht te trainen en zo te liften, maar ook welke spieren je zelf kunt masseren als je bijvoorbeeld je nachtcreme aanbrengt. Gegarandeerd resultaat!