massages

Een massage is een heerlijke manier om tot rust te komen. Spieren ontspannen, de hormoonspiegel normaliseert, de bloedsomloop krijgt een impuls en de stofwisseling wordt bevorderd. Massage maakt je ook meer bewust van wat er zich in je lichaam en geest afspeelt, waardoor je beter in contact komt met jezelf. Door de verschillende technieken die we bij Oilistic gebruiken, zal opgehoopte spanning wegvloeien en zul je weer meer ruimte en energie ervaren. Wij gaan altijd uit van jouw wensen. Daarom bieden we diverse massages en behandelingen.

THE GLOW

Een diepe ontspanningsmassage waarbij we gebruik maken van warme stenen en oliën. De rustige strijken en massagetechnieken zorgen ervoor dat stress en spanning uit lichaam en geest verdwijnen. Tijdens deze massage kom je volledig tot rust terwijl de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de stofwisseling wordt bevorderd.

 

30 minuten € 40
45 minuten € 52,50
60 minuten € 65
75 minuten € 75
90 minuten € 85

THE FIx

Van tevoren bespreek je met de massagetherapeut wat je klachten zijn, zodat het duidelijk is waar de focus tijdens de massage komt te liggen. The Fix is een combinatie van technieken en grepen uit de bindweefselmassage, deep tissue en sportmassage waarbij je een ‘zoete pijn’ kan ervaren. De massagetherapeut richt zich op jouw specifieke klachten, waardoor je lichaam weer herstelt.

30 minuten € 40
45 minuten € 55
60 minuten € 70
75 minuten € 85
90 minuten € 95

THE STRETCH

Dit is een klassieke sportmassage en gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd wat het herstel van je lichaam ten goede komt. Je kunt voor af na lichamelijke inspanning een massage nemen of preventief om blessures te voorkomen.

30 minuten € 40
45 minuten € 52,50
60 minuten € 65
75 minuten € 75
90 minuten € 85

THE TREATMENT

Is reuk een van jouw meest intense zintuigen? Dan is The Treatment de perfecte massage voor jou. Je krijgt een volledige lichaamsmassage met drie heerlijke oliën die je zelf uitkiest. Vooraf krijg je een voetenbadje met verse kruiden. Ook hoofd en voeten krijgen extra aandacht tijdens The Treatment.

90 minuten € 90

THE ROOTS

Alle aandacht voor hoofd, handen en voeten maken. Je voelt je direct ontspannen en je vermoeidheid verdwijnt als sneeuw voor de zon.

30 minuten € 40
45 minuten € 50

THE SIGNATURE

Dé Oilistic signature: een intense massage waarbij een combinatie van technieken en grepen uit de deep tissue, bindweefselmassage en de Lomi Lomi worden gebruikt. Van tevoren bespreek je met de massagetherapeut wat jouw wensen zijn. Ook kies je je eigen olie uit voor een optimale ervaring.

90 minuten € 95

the mom-to-be

Deze massage is een fijne manier om eventuele ongemakken tijdens je zwangerschap te verlichten. Je kunt na het eerste trimester gemasseerd worden en we bieden treatments van 60, 75 en 90 minuten. We vinden het belangrijk dat je vóór je massage meldt dat je zwanger bent zodat we daar tijdens de massage rekening mee kunnen houden.

30 minuten € 45
45 minuten € 60
60 minuten € 70
75 minuten € 80
90 minuten € 90

THE DUO

Tijdens The Duo genieten jullie samen in onze speciale ruimte met twee massagetafels. Van te voren nemen we jullie wensen door.

45 minuten € 105
60 minuten € 130
75 minuten € 150
90 minuten € 170

THE FLOAT

Terwijl je op je rug ligt op een warmwaterkussen heb je het gevoel te drijven. Je hele lichaam wordt gemasseerd met extra aandacht voor rug, nek en schouders.

45 minuten € 55
60 minuten € 70
75 minuten € 80

THE SPECIAL

Bij Oilistic bieden we een aantal speciale massagebehandelingen aan zoals Thai Yoga massage en Hot Stone massage. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

45 minuten € 55
60 minuten € 70
75 minuten € 85
90 minuten € 95

Bindweefselmassages

Anti-cellulite

Oilistic is gespecialiseerd in bindweefselmassages bij cellulite en de verouderende huid.

Om je huid in een goede conditie te krijgen of te houden zijn bindweefselmassages als ondersteuning belangrijk. Bijna iedereen krijgt te maken met verlies van vitaliteit en stevigheid van de huid onder invloed van hormonen of het verstrijken van de jaren. Beweging en gezonde voeding zijn meestal niet voldoende om dit proces tegen te gaan. De massage voeren we  uit  in de dieper gelegen huiddelen –   het onderhuidse bindweefsel –  waardoor de bloedcirculatie en de vochthuishouding verbeteren en de huid gladder, gezonder en steviger wordt.

De bindweefselmassage tegen cellulite is een behandeling tegen problemen als verklevingen van het bindweefsel, een verslapte huid, hardnekkige cellulite of plaatselijke vetophopingen. We gebruiken intensieve oliën die de stofwisseling van de huid stimuleren.

Voor een maximaal resultaat is een kuur van twaalf tot achttien behandelingen nodig. We raden je aan de behandeling twee keer per week te doen. Op verzoek maken we foto’s van voor en na de kuur.

Losse behandeling € 50
Kuur 6x € 275

FACE

Ook de gezichtshuid is gebaat bij bindweefselmassages. De intense en diepere massage van het bindweefsel van het gezicht helpt de doorbloeding te verbeteren.

De huid kan zich beter ontdoen van afvalstoffen, de vochthuishouding verbetert, maar ook de elasticiteit en opname van werkstoffen verbeteren waardoor rimpeltjes en fijn lijntjes minder zichtbaar worden. Een echte boost voor de huid. Al na één behandeling zie en voel je verschil. Het beste resultaat van deze bindweefselmassage ervaar je in kuurvorm.

Ons advies is één keer per week een behandeling te ondergaan met na drie weken een rustperiode van twee weken.

Losse behandeling € 50
Kuur 6x € 275

Oilistic

Wij bieden je diverse massages en behandelingen in een mooie omgeving zodat lichaam en geest weer in balans komen en jij je energieker voelt.

© 2021 Oilistic